torsdag 6 januari 2011

Som i en grotta


Vilket snöfall vi hade här i dag! Det kändes som att vi var mitt i en snögrotta. Varmt och skönt var det inne förstås, och eftersom vi inte behövde ge oss ut, så var det bara mysigt. Nu har det slutat snöa och jag hade tur - Markus kom hem från jobbet lagom tills det var dags att skotta...

Han är fin, min Markus. Jobbar hela natten och halva dagen, stannar och handlar på vägen hem och skottar sen hela gårdsplanen. Det första han säger när vi möter honom i dörren är: "Åh, vad du är vacker!" och ger mig en puss innan han sätter sig på huk och låter barnen kasta sig på honom.

Låt snön falla. Vi har det fint här i vår grotta.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! vilken eloge! Jag känner mig lite stolt.
kram farmor

Anna Fredag sa...

Eller hur! Kram!

Maria sa...

SÅ fint! Jag har också en MArcus, men har inte hunnit skotta idag (men igår skottade han fyra timmar). SÅ fint att höra de orden det första man får höra.

Anna Fredag sa...

Maria: Ja, det är fina ord att få höra! Det gäller att ta hand om varandra.

Karin hemochliv.blogg.se sa...

Gullig man!

Tina sa...

Hej!

Jag hittade din blogg när jag googlade på ordet Nutella, och jag såg då att du kommenterat att du gillade Nutella :) Det är så att vi är några studenter som håller på med ett arbete gällande frukostvanor och Nutella. Vi skulle verkligen uppskatta om du ville svara på några frågor. Vi kommer att lotta ut 4 biobiljetter till en av personerna som svarar.

Använd länken nedan för att delta!
http://www.kwiksurveys.com/?s=NJMLGK_d81b3fc9

Tusen tack på förhand!