torsdag 7 januari 2010

Vitt, vitt, vitt

Vilken vinter vi har! Snö i massor och solsken som får naturen att glittra och glimra. Väldans kallt är det ju också, men när det varit alltför kallt för att leka utomhus har man ju ändå kunnat njuta allt det vackra genom fönstret!

Det har gått nästan en månad sedan jag skrev här sist. Livet med tre små hemma på jullov är intensivt minst sagt. Vi har i alla fall för en gångs skull njutit av sovmornar(!) men den uppochnedvända dygnsrytmen har också inneburit minimalt med egentid på kvällarna.

Även om det ibland känns som att vi driver ett dagis här hemma och även om det vore skönt att få äta någon måltid utan att det klättras på stolarna, springs runt eller vrålskriks för att mamma råkade hälla upp mjölken fast "EMIIIIL KAAAAN!!!" så är det alldeles ljuvligt att ha de tre små omkring sig! Speciellt när de tre är helt inne i lek tillsammans. Det krävs inte så mycket heller för att göra dem glada, en snöhög att klättra på och hoppa ifrån till exempel.

För varje dag blir de större. Det är mitt mantra jag ibland har på repeat i huvudet för att hålla ut... Men det är också så det helt enkelt är. Dagen idag kommer aldrig igen. Nu är det nytt år, nya möjligheter och nya utmaningar väntar. Det ska bli spännande att se vad det här året bjuder på! Hej hopp - nu kör vi!


Inga kommentarer: