tisdag 25 augusti 2009

Fyndade kuddar

Helgen som var bjöd på lyckade loppisfynd både lördag och söndag. Det går i perioder hur kul jag tycker det är att besöka loppisar. Ja, det går faktiskt i perioder överhuvudtaget hur kul jag tycker det är med prylar. Länge var jag mätt på det och tyckte att vi hade grejer överallt hemma. I somras smög sig intresset på igen och framförallt lusten att leta gammalt, bortglömt och udda.


Det jag blev gladast för i helgen var en stor hög med udda örngott i olika fina mönster och färger. 5 kr styck, det kallar jag fynd! Jag använde några av dem för att mysa till det lite i en säng/soffa som står i en nisch ovanför trappen vid gästrummen.Här samlar vi tidningar vi vill spara sorterade i tidsskriftssamlare på en hylla. Perfekt för en mysig läsestund! Det här är egentligen en av mina favoritplatser hemma men det blir alltför sällan av att jag verkligen sitter här eftersom det ligger lite avsides. Det kommer säkerligen att bli oftare när barnen blivit lite större och faktiskt inte har lust att hänga med mig hela tiden!

Jag tror förresten att jag framöver ska visa några fler favoritplatser här hemma. Välkommen tillbaka!

4 kommentarer:

Pärlor på ett snöre sa...

Fint!

Trollmor sa...

Det ser så mysigt ut att krypa upp i soffan med något läsbart i handen :-)
Känner igen det där med "myshörnor/stunder" mol allena, oftast är det ju någon liten krabat som vill leka/äta/tröstas.
Kuddarna blev fina. Det är roligt när man hittar något som inte finns annars i vart hem.
Kram Trollmor

hem ljuva hem- helena sa...

Heej! Av olika anledningar har jag inte hunnit in här sedan dina allra första inlägg på den här bloggen. Nu har jag både läst och tittat ikapp och det är sååå mycket inspirerande och mysig läsning!! Och du skriver rktigt bra! Ha en fortsatt bra vecka! Kram Helena

Ylva sa...

söta kuddar!