lördag 29 augusti 2009

Upp och ner och fram och tillbaks

Vissa dagar vill man mest att de ska ta slut. Dagar med motvind i seglen och fotboja runt vristen. Dagar då inte ens kaffe hjälper för att få igång en trött mamma. Andra dagar vill man ju aldrig ska ta slut. Sommardagar vid havet i Kivik på Österlen till exempel.
Fast ja just ja... Några minuter efter att de här harmoniska bilderna togs bröt tjejerna mot den överenskomna regeln om hur långt iväg de fick gå och mamman blev arg och bestämde att det var dags att åka hem. Direkt.

Upp och ner och fram och tillbaks går det i livet som småbarnsförälder. Fortfarande några timmar kvar innan den här dagen faktiskt är slut. Det hinner nog gå både upp och ner och fram och tillbaks några varv till innan dess!

3 kommentarer:

Pärlor på ett snöre sa...

Det är så fint vid havet i Hanöbukten. Roligt att dina barn får uppleva det. De ser verkligen ut att stormtrivas!
Livet är ju i alla fall precis så bra som det ser ut på de här bilderna lite då och då. Man kunde ju önska att det vore så oftare, men det brukar ju sägas att vi inte skulle uppskatta det som är bra om vi inte hade det dåliga också.

hem ljuva hem- helena sa...

Ja visst är livet med barn ofta en berg- och dalbana! Härliga vackra bilder!

Markus sa...

Vilken tur att vi har den bästa berg- och dalbane vakten hemma som håller de unga i schack när de vägrar bälte och andra regler på åket :-) Och som ser till att alla har roligt ändå!